helt slut..

Japp, det är både jag och Odi just nu..
Men kul hade vi på dagens valpkurs.

Vi började med en "mingel" uppgift idag, alla hundförare gick med sina hundar och skulle ha kontakt samtidigt som de andra hundarna gick runt om och öva på samma saker, måste säg att Odi var super duktig på detta!
Fanns vissa hundar som var lite roligare ibland, så han busade till det lite.. Men så fort trasan kom fram så var det ju jag som gällde..

Sen dog alla lamporna på apell plan så vi fick fortsätta vår kurs inomhus i lektions salarna, men det funkade lika bra det.. Då skulle vi visa sitt och ligg med kontakt, det klarade vi också utan problem!
Men när de andra skulle visa så var det riktigt jobbigt att sitta still, så vi försökte busa med alla hundarna som satt bredvid oss.. hihi!

Vi skulle även visa hur det hade gått med Musmatta träningen, gissa om dem blev impade när Odi visade vad han kunde? Han är så otroligt snabb när det gäller mattan, så det fick vi cred för :)

Har fått hem en massa trix övningar nu, så imorgon eller onsdag så ska vi prova på lite utav dessa och se vilket som är roligast :) Har dock fått med mig ett tips hem utav en annan kursdeltagare, men det tänker jag inte avslöja ännu :)




" Jag säger inte detta för att vara elak,
men "snygga" groen/tervar lyckas nästan aldrig med det..
Så det kommer aldrig att funka "


Jadu, jag ska nog allt visa dig..
Man ska ju aldrig ge upp sina drömmar,
och i detta läget kommer jag absolut inte att göra det!



Kommentarer
Postat av: Hannis

Hej!

Ibland missar man kommentarer. Gud så fin din hund är. Väldigt vacker. Han påminner som sagt om mina föräldrars f.d hund. Fast han är mycket rundare i formen mot vad en Groendahl är.



Kram

2010-10-26 @ 12:08:31
URL: http://johannasamuelsson.webblogg.se/
Postat av: Lina och Loke

Hahaha, "jag säger inte detta för att vara elak..." Då kunde personen hållit det för sig själv helt enkelt, annars var det mycket missriktad välvilja måste jag säga. =P Det är bara att köra på, hundar är individer och man vet aldrig hur ens valp utvecklas. Bättre att ha försökt och märkt att det kanske inte funkade i slutändan. Finns många som säger att Australian shepherd (min Loke är det) inte lämpar sig som terapihund pga den ena och den andra anledningen, men jag skaffade en aussie-valp i alla fall och hittills har det i princip bara gått åt rätt håll.

2010-11-21 @ 12:14:19
URL: http://cafenaive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0