14 september

Ja, jag vet.. Har inte haft lust till att blogga på ett tag, men kände att nu får det vara nog..
Måste ju uppdatera er lite om de små här hemma!

Odi har blivit riktigt duktig på att träffa andra hundar och människor, nu tycker han bara det är äckligt om dem kommer och hälsar först, får han chansen så springer han gärna efter dem och nosar lite..
Igår ville han tillomed busa lite med pontus katt Ozzy, men han ville INTE busa med Odi utan låg bara o glodde på honom som om han var konstig..
Idag sov vi tills klockan blev 8.30, SKÖNT!

Både Odi och Primo är riktigt duktiga på att åka bil nu, de piper inget alls.. Utan spanar ut i fönstret på andra bilar.
Häromdagen så skulle en bil bakom mig köra om mig, så han låg rätt nära mig innan han väl körde, men så fort han skulle svänga ut så blev Primo förbannad på han.
Han skällde till och menade på att han INTE fick ligga före oss.. haha, det var lite kul!

Idag har vi gått i skogen på Ön, där sniffade dem på som baaara den.. Dem sprang efter Flisan när hon stack in i skogen och sprang med henne tillbaka, de börjar bli jääävligt snabba nu =)
Vi tränade visselpip's träning..
Om valparna springer för långt bort så visslar vi, kommer dem tillbaka så får dem belöning.. Detta förstod Odi sig på väldigt snabbt. Kul att få en hund som förstår snabbt iaf!

Det blir en runda på Ön imorgon också, då ska även Natalie med och hennes små vavvor Gucci och Louis..
Sist dem träffades så var Odi på bus-humör, men vavvorna tyckte dem var jätte konstiga och lite läskiga, haha!

Skriver antagligen mer imorgon,
Är klar med mammas hemsida nu..
Så när kennel namnet klart så får ni länk =)

Ciao!


Kommentarer
Postat av: bibbi

Hej.

Några tips i all välmening, Kul att vovvarna är tysta i bilen MEN,, börjar dom skälla på bilar som kör förbi skulle jag ta ur dom det illa kvickt ! Inte kul alls med en hund som ska "försvara" sin bil. FInns inte mycket som är så irriterande på utställningar och tävlingar som hundar som skäller i bilarna på alla som går förbi och bilar som passerar.



Man vet ju själv också att man inte direkt ler då en bil passerar och hundar skäller i skuffen.



Sen är det bra att dom kommer vis visselpipa MEN.. akta så inte vovvarna kopplar ihop det hela, så att dom med flit springer långt bort så att du visslar så de kan komma tillbaka och få godis.. hundar är väldigt duktiga på att träna sina ägare till sånt som ger dom fördelar ( godis )

ha de fint mvh bibbi

2010-09-15 @ 06:51:21
URL: http://www.belgare.pånätet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0